تبلیغات
عطاری خراسانی مشاهده صفحه جدید

عطاری خراسانی

کیفیت اتفاقی نیست

درباره ما
یونس حیدری
12سابقه کار در عطاری و داروهای گیاهی و فروش اینترنتی
سابقه حضور در بیش از 100 نمایشگاه مواد غذایی در ایران

ادرس ایمیل :
attarikhorasani@gmail.com
کرج - 45 متری گلشهر - بهار شرقی - نرسیده به فضای سبز و کمیته امداد پلاک 90

تلفن(ساعت 10 تا 15) : 09357552205-09116703805 - 09129311509 - 34584608(کد کرج 026)

قبل از عمل به نسخه های گیاهی موجود در این وب با ما یا متخصص طب سنتی حتما مشورت نمایید.

دوستان با نظرات خود ما رو به ادامه کار دلگرم کنید . سوالات خود را در زمینه گیاهان دارویی از طریق ایمیل یا بخش نظرات و یا بخش ارتباط با ما در میان بگذارید .

نروید بر زمین هرگز گیاهی که ننوشت است بر برگش دوایی (نظامی)
موضوعات
جستجو در وبلاگ
نویسنده :یونس حیدری
تاریخ: شنبه 17 مرداد 1394 06:05 ب.ظ

هوالشفا


Image result for ‫عطاری کرج‬‎



 شعبه 1 (شعبه اصلی ) : کرج - 45 متری گلشهر - خ بهار شرقی - نرسیده به فضای سبز- پلاک 90 عطاری خراسانی


شعبه 2 : گیلان
شعبه 3 : رشت

شعبه 4 : مشهد

شعبه 5 : آمل

شعبه 6 : انزلی


ارسال کالا به داخل وخارج ایران از طریق پست (مشاوره رایگان)



سابقه حضور در بیش از 100 نمایشگاه مواد غذایی در ایران 

  

ارسال کالا به سراسر ایران

 

 

                سایت   www.attarkhorasani.ir


تلفن تماس (پاسخگویی فقط ساعات و روزهای اداری)  :



09116703805-09129311509



09357552205


 

کانال ما در تلگرام 

کانال عطاری در تلگرام

 

به کانال 100/000هزار نفری ما در تلگرام بپیوندید 


روی لینک زیر و یا عکس کلیک کنید : 

https://telegram.me/attarikhorasani


نویسنده :یونس حیدری
تاریخ: شنبه 10 شهریور 1397 06:38 ب.ظ
بذر درخت مورینگا moringa



نامهای مورینگا  به انگلیسی:
moringa, drumstick tree (from the appearance of the long, slender, triangular seed-pods), horseradish tree (from the taste of the roots, which resembles horseradish), ben oil tree, or benzoil tree 

مورینگا گز روغنی مفید ترین درخت جهان یا درخت معجزه درختی است با رشد 
بسیار سریع و مقاوم به خشکی بومی دامنه های رشته کوه  هیمالیا در شمال
غربی هند.





اسید اولئیک ۷۱ درصد روغن مورینگا (گز روغنی) را تشکیل می‌دهد و بهترین 
روغن دنیا به شمار می‌رود. درخت‌گز روغنی سالی ۲ بار بذر می‌دهد و 
روغنی که از آن گرفته می‌شود یکی از گران‌ترین روغن‌های دنیا به شمار می‌رود.




موارد استفاده

مورینگا درختی است با خواص فراوان به طوری که از تمامی قسمتهای گیاه 
برای مصارف گوناگون میتوان استفاده نمود. در زیر بخشی از موارد استفاده را 
به طور خلاصه و به شکل نمودار بیان نموده و در ادامه به شرح بعضی از آنها میپردازیم:
برگ و شاخه، میوه و پوست و تفاله میوه علوفه مناسبی برای دامهایی نظیر 
بز و گوسفند است.







میوه ها، دانه ها، و گل مورینگابه عنوان حبوبات درنظرگرفته شده است. 
دانه حاوی۴۰% روغن و پایدار ترین نوع موجوددرطبیعت است که منبع 
سوخت های زیستی غنی ،در آشپزی معادل روغن زیتون ، یک روان کننده 
الکترو مکانیکی و جزءضدپیری لوازم آرایشی و بهداشتی است.



پس از استخراج روغن از غلاف ، پودر دانه های خرد شده باقی مانده شامل
اجزای فعال (پلی الکترولیتهای کاتیونیزیست تخریب پذیر) است که برای از بین 
بردن کدورت ( ذرات جامد ) از آب مصرف می شود. . از آنجا که باکتری ها به
مواد جامد می‌چسبند ، این پودر نیز به طور موثر باکتری ها را حذف می کند 
و میزان از بین بردن میکروب های بیماریزا را از ۹۰% به ۹۹/۹۹% افزایش می‌دهد.
عصاره دانه مورینگا اولیفرا به عنوان مهم‌ترین منعقد کننده طبیعی شناخته شده است.
در Thyolo Water Treatment Works در مالاوی، آفریقا ، دو محقق از دانشگاه لستر



انگلستان، دانه های مورینگا را جایگزین سولفات آلومینیوم(زاج) جهت حذف مواد 
جامد در آب برای نوشیدن به کار بردند. درواقع پروتئین های ریزی که در بذر این 
گیاه وجود دارد موجب تصفیه آب میگردد و میتوان از آنها به جای عناصر صنعتی
تصفیه‌کننده استفاده کرد. ریختن پودر پروتئین این گونه گیاهی در آب گل‎آلود،
باعث فولیکوله شدن و ته‎نشین شدن گل و لای، ذرات و میکرو ارگانیسم‌های
معلق در آب می‌شود .همچنین پودر دانه های این گیاه باعث کاهش غلظت
نیترات (تا ۵۰ %) و فسفات (تا ۸۰%) و افزایش سرعت ته نشینی رسوبات 
از ۳۰ دقیقه به ۱۰ دقیقه میگردد.



خواص مورینگا:


براساس گزارش ScienceDaily (روز ۱۴مارس، ۲۰۱۰ )، گز روغن به عنوان “مفید ترین درخت جهان،”  اعلام گردیده است. درخت مورینگا مقاوم در برابر خشکسالی و 
مغذیترین گیاه است که تاکنون کشف شده .

مورینگا الیفرا دارای تمام اسیدهای آمینه ضروری، چربیهای مفید و روغن های
امگا میباشد.

تحقیقات علمی تایید می کند که  برگ  مورینگا ،یک نیروگاه پرارزش تغذیه ای است. 
برگ را می توان هر ۳۰-۴۵ روز در طول سال برداشت کرد و حاوی تمام اسیدهای 
آمینه ضروری (اسیدهای آمینه ۲،۵۰۰ بار بیش از چای سبز و ۲۴۲ برابر بیشتر از سیب) و چربی‌های امگا لازم برای زندگی است .



برگ های تازه مورینگا دارای ۷ برابر بیشتر ویتامین C نسبت به پرتقال – 
برگ های خشک ۲۵ برابر بیشتر از اسفناج، آهن – 
 ۴ برابر بیشتر از تخم مرغ  پروتئین –  ۱۰ برابر بیشتر از هویج ویتامین A
– 17 برابر کلسیم بیشتر نسبت به شیر و ۱۵ برابر بیشتر از موز پتاسیم است.

چای حاصله از برگهای مورینگا انرژی زا بوده و بر خلاف نوشابه های انرژی زا، 
قهوه یا چای های دیگر محتوی کافئین باعث بروز مشکلات سلامتی نمی گردد. 
همچنین نوشیدنی بدون قند است که سوخت و ساز بدن را افزایش داده و موجب کاهش وزن خواهد شد.



ب


کلمات کلیدی : خرید مورینگا ،
نویسنده :یونس حیدری
تاریخ: پنجشنبه 8 شهریور 1397 07:28 ب.ظ

پونه‌ی کوهی

پونه کوهی

گیاهی است از خانواده‌ی نعناع که قدمت استفاده از آن به یونان باستان و امپراتوری روم باز می‌گردد. برگ‌هایش بر خلاف نعناع، کرک‌دار هستند و بریدگی‌های کناری‌شان کمتر از برگ نعناع است. این برگ‌ها که نسبت به برگ‌های نعناع کشیده‌تر هستند در قسمت پایین گیاه بزرگ‌تر‌اند و هرچه به رأس گیاه نزدیکتر می‌شوند، اندازه‌ی آنها کوچک‌تر می‌شود. گل‌های پونه در بالای محور ساقه‌هایش و به صورت مجتمع در کنار یکدیگر قرار دارند و به رنگ بنفش هستند. گیاه پونه بوی تندتری نسبت به نعناع دارد و در برخی مناطق، اهالی آن را برای دفع حیوانات گزنده‌ای چون مار و حشرات موذی مصرف می‌کنند.


اسانس پونه در صنعت عطرسازی نیز استفاده می‌شود. این گیاه مصارف غذایی دارد و علاوه‌بر اینکه در پخت برخی از غذاها و شیرینی‌ها و تهیه‌ی نوشیدنی‌ها از آن استفاده می‌شود، به عنوان ادویه نیز کاربرد دارد. نعناع و پونه فقط در مشخصات ظاهری با هم تفاوت ندارند بلکه ترکیبات شیمیایی آن‌ها نیز با هم متفاوت است. پونه از مواد مغذی بیشتری نسبت به نعناع برخوردار است به عنوان مثال، سه برابر نعناع پتاسیم، ۸ برابر نعناع کلسیم و چهار برابر آن منیزیم دارد. یکی دیگر از امتیازات پونه نسبت به نعناع این است که سدیم کمتری دارد و برای کسانی که فشار خون بالا دارند، گزینه‌ی مناسب‌تری است. پونه‌ی کوهی، طبیعت گرم و خشک دارد و در طب سنتی به عنوان مسکن و آرام‌ بخشی قوی شناخته می‌شود.

دم‌ کرده‌ی پونه، بادشکن و ضد نفخ است و در رفع مشکلات گوارشی و درمان انواع سرما خوردگی کاربرد دارد. این دمنوش گیاهی، علاوه‌بر تسکین دردهای دوره‌ی قاعدگی، عادت بانوان را نیز تنظیم می‌کند. پونه خواص ضد میکروبی دارد و جایگزین بسیار مناسبی برای آنتی‌بیوتیک‌های شیمیایی است. استعمال خارجی پونه، درد سیاتیک و درد مفاصل ناشی از نقرس را تسکین می‌دهد و ورم‌های ناشی از سرمازدگی را رفع می‌کند. مصرف این گیاه دارویی در پیشگیری از گرفتگی عروق و پوکی استخوان موثر است. طبق تحقیقات جدید گیاه‌شناسی، پونه دارای ظرفیت آنتی‌ اکسیدانی بسیار زیادی است. ظرفیت آنتی‌ اکسیدانی پونه ۴۱ بار بیشتر از سیب درختی، ۳۰ بار بیشتر از سیب‌زمینی و ۱۲ بار بیشتر از پرتقال است. با توجه به این ویژگی، مصرف پونه به منظور پیشگیری از سرطان و همین‌طور کند کردن روند پیشرفت آن، به ویژه در سرطان سینه بسیار موثر است.


بهتر است در زمستان کمی پونه کوهی و آویشن و اکیناسه در قوری چینی دم کنید و یک هفته هر روز دواستکان مثل چای دم کنید بسیار موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری های عفونی و سرماخوردگی است

نویسنده :یونس حیدری
تاریخ: پنجشنبه 25 مرداد 1397 08:46 ب.ظ
ماسک خیار برای صورت
چاق شدن گونه با آلوئه‌ورا
چاق شدن گونه با شنبلیله
آلوئه ورا برای چاقی صورت

آلوئه ورا باعث انقباض و سفت شدن پوست می شود و از شل شدن و افتادگی پوست شما جلوگیری می کند. در آلئوورا نیز مانند عسل، آنتی اکسیدان ها به مقدار زیاد موجود است که پوست را در مقابل رادیکال های آزاد که به پوست آسیب می زنند، بیمه می کند. آلوئه ورا چهره و پوست صورت شما را با طراوت می کند و این امر به خاطر نقش آن در بیشتر شدن تعداد کلاژن های پوست است. ژل آلوئه ورا را روی صورت خود بمالید و با دست به مدت ۱۵ دقیقه پوستتان را ماساژ دهید. پس از ماساژ دادن، بگذارید مدتی روی پوستتان بماند تا کمی خشک شود. پیشنهاد می شود برای گرفتن نتیجه ی بهتر، در روز ۲ بار این کار را انجام دهید.


برای چاق شدن صورت حتما شخص باید در وزن مطلوب باشد و کمبود وزن نداشته باشد و همچنین دندان آسیاب کشیده شده نداشته باشد .

بهتر است در کنار استفاده از این ماسک ها از ماسک خاک رس طبی و بوره ارمنی و روغن خراطین اصلی هم استفاده کنید . جوانه گندم و شبدر هم با شیر بخورید .


شی باتر برای گونه های پُر تر

چاقی صورت,چاق شدن صورت,چاقی صورت با آلوئه ورا

شی باتر ، کره درخت شی می باشد که از هسته محصول درخت شی استراج می شود . کره شی دارای مقدار زیادی اسید چرب و ویتامین E بوده و به سفتی پوست و مرطوب نگه داشتن آن کمک می کند . شی باتر به علت میزان بالای اسید چربش بسیار موثر است ، شی باتر را مستقیماً بر روی گونه های خود بگذارید و 5 تا 8 دقیقه ماساژ دهید ، سپس آن را به مدت 30 دقیقه رها کنید . سپس کره اضافی را با کمک پنبه پاک کنید . این روغن در فروشگاه عطاری خراسانی موجود میباشد


نویسنده مطلب : یونس حیدری پژوهشگر طب سنتی


خرید روغن خراطین اصل دست ساز فقط به قیمت 48 هزارت

09036552500- 02634584608
نویسنده :یونس حیدری
تاریخ: شنبه 20 مرداد 1397 11:10 ق.ظ
دانلود نرم افزار گیاهان دارویی اندروید

http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/563/1687864/sd.jpg 
http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/563/1687864/dfgg.jpg  http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/563/1687864/dfg.jpg
معرفی 1000 قلم گیاه دارویی
داروهای گیاهی
عکس محصولات و گیاهان دارویی
خواص و مضرات و عوارض آنها
امکان خرید آنلاین اینترنتی
مشاهده نظرات دیگران

لینک دانلود با حجم 4 مگابایت
نویسنده :یونس حیدری
تاریخ: پنجشنبه 18 مرداد 1397 04:51 ب.ظ
http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/563/1687864/1395120509123753210086124.jpg

روی عکس بالا و یا لینک زیر کلیک کنید

پیج 1000 نفری عطاری خراسانی در اینستاگرام معرفی تمام داروها و گیاهان دارویی مفرد و ترکیبی ایرانی و خارجی

https://www.instagram.com/attarikhorasani/

برای پیوستن به کانال 100000 نفری  ما در تلگرام نیز به این شماره در تلگرام پیام بدهید :

 09036552500


نویسنده :یونس حیدری
تاریخ: پنجشنبه 14 تیر 1397 09:50 ب.ظ
جینسینگ سفید ارگانیک


محصول چین

کاهش عوارض یائسگی
ضد استرس
تقویت سیستن ایمنی بدن
تقویت نیروی جنسی
تقویت نعوظ
ضد اسپاسم
ضد پیری
ضد سرطان

یک سیر ۷۰ هزارت
ارسال رایگان

Image result for ‫جینسینگ سفید‬‎
نویسنده :یونس حیدری
تاریخ: شنبه 2 تیر 1397 08:26 ب.ظ

کاربردهای روغن خراطین
حجم دهنده گونه، لب و سفت کننده عضلات سینه و باسن
از روغن خراطین به منظور افزایش حجم گونه، لب و ... استفاده میگردد. استفاده از این روغن یک راه طبیعی و دائمی برای افزایش حجم اندامهای مورد نظر بدن است.

 Image result for ‫خراطین عطاری خراسانی‬‎

یکی از مهمترین کاربردهای روغن خراطین استفاده از آن برای کاهش چین و چروک است

 
کاربرد برای ورزشکاران و پرورش اندام
استعمال روغن خراطین برای ورزشکاران پرورش اندام جهت سرعت رشد عضلات و حجم‌دهی بر یک یا چند عضله خاص مفید است و عوارض مصرف داروهای شیمیایی و هورمونی را نیز نخواهد داشت.

Image result for ‫خراطین عطاری خراسانی‬‎

عکس کرم اصلی خراطین


از بین بردن خط اخم ، خط خنده و خط پیشانی و ...
یکی از مهمترین و اصلی ترین کاربردهای روغن خراطین استفاده از آن برای کاهش چین و چروک پوست، رفع خط اخم، خطوط پیشانی و در نهایت جوان سازی پوست است. امروزه یکی از اصلی ترین مواد گرانترین کرمهای جهان روغن خراطین است. همچنین این روغن در پوست صورت ایجاد شفافیت و درخشندگی میکند و پوست را فوق‌ العاده نرم و لطیف نموده و همچنین اثر بی‌ نظیری در کمرنگ کردن و محو نمودن لک‌ های پوستی دارد. برای آشنایی بیشتر با نحوه از بین بردن خط خنده، چروک صورت و ... به وسیله گیاهان دارویی و با کمک طب سنتی مطالعه لینک زیر پیشنهاد میشود.

افزایش اندازه آلت تناسلی مردان
استفاده از روغن خراطین یکی از راههای طبیعی برای افزایش حجم دائمی و موضعی آلت تناسلی است. همچنین استفاده از این روغن مشکل دیر انزالی مردان را برطرف میکند.

 تقویت و رشد موها
از دیگر خواص این روغن کمک به تقویت و رشد موها بوده، باعث شادابی و لطیف شدن مو میگردد.

 افزایش دهنده جریان خون در رگها
ماساژ  روغن خراطین روی موضع عضلات موضع مورد نظر، با افزایش خون رسانی، باعث تغذیه بهتر شده و در نتیجه سرعت رشد و حجم گرفتن در آن عضله افزایش می‌یابد. همچنین به دلیل افزایش گردش خون یکی از روغنهای مورد استفاده در ماساز درمانی است و برای تسکین درد مفاصل و دردهای روماتیسمی بسیار مفید است.

Image result for ‫خراطین عطاری خراسانی‬‎

روغن خراطین در حال حاضر نمونه های تقلبی بسیار دارد روغن های خراطین خالص تقریبا بوی بدی دارند رنگ قهوه ای و قرمز دارند غلیظ هستند و طبع بسیار گرم دارند که بعد از ده 15 بار استفاده اثر گرمی آن را مشاهده خواهید کرد

روغن خراطین برای افزایش قطر آلت تناسلی است و روی افزایش طول هیچ تاثیری ندارد

برای افزایش حجم سینه حتما شخص باید در وزن مطلوب باشد و مشکل هورمونی نداشته باشد بهتر است در کنار استفاده از روغن خراطین از روغن زالو و دمنوش های حاوی استروژن گیاهی نیز خانم ها استفاده کنند

دوره مصرف روغن خراطین حداقل 45 روز پشت سر هم است و نباید عجول باشید

برای صورت بهتر است روغن خراطین همراه با ماسک بوره ارمنی استفاده شود

روغن های خراطین اصل از کرم خراطین آفریقایی گرفته میشوند نه از کرم خاکی ؟


09036552500

عطاری خراسانی بزرگترین عطاری اینترنتی ایران

تعداد کل صفحات : 55 1 2 3 4 5 6 7 ...

عطاری خراسانی

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • یازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


مشاهده صفحه جدید