تبلیغات
عطاری خراسانی - ویژگی های عسل خوب مشاهده صفحه جدید

عطاری خراسانی

کیفیت اتفاقی نیست

درباره ما
یونس حیدری
12سابقه کار در عطاری و داروهای گیاهی و فروش اینترنتی
سابقه حضور در بیش از 100 نمایشگاه مواد غذایی در ایران

ادرس ایمیل :
attarikhorasani@gmail.com
کرج - 45 متری گلشهر - بهار شرقی - نرسیده به فضای سبز و کمیته امداد پلاک 90

تلفن(ساعت 10 تا 15) : 09357552205-09116703805 - 09129311509 - 34584608(کد کرج 026)

قبل از عمل به نسخه های گیاهی موجود در این وب با ما یا متخصص طب سنتی حتما مشورت نمایید.

دوستان با نظرات خود ما رو به ادامه کار دلگرم کنید . سوالات خود را در زمینه گیاهان دارویی از طریق ایمیل یا بخش نظرات و یا بخش ارتباط با ما در میان بگذارید .

نروید بر زمین هرگز گیاهی که ننوشت است بر برگش دوایی (نظامی)
موضوعات
جستجو در وبلاگ
نویسنده :یونس حیدری
تاریخ: یکشنبه 6 دی 1394 11:07 ب.ظ

خرید عسل خالص

ویژگی های عسل خوب چیست ؟ 


بایدخوب كش بیاید وقطع نشود..

وقتی قطع شد خودش رابطرف بالا بكشد..

هنگام خوردن نباید سوزش درگلو حس شود..

برخلاف تصور عموم كه عسل شكرك زده رانمیخرند..

عسل خوب باید شكرك بزند..

عسل خوب رابطرف نور كه میگیرید باید نور را بطرف چپ بكشد.روی كاغذ بصورت یك خط ممتد بریزید دركمتر

 از یك دقیقه باید شكل دانه های تسبیح شود..

رنگ عسل بستگی به گلی كه مصرف كرده است دارد..

عسل آویشن::قرمز مایل به سیاه

عسل گون::زرد

عسل را به هیچ وجه در یخچال نگذارید.

رطوبت عسل راخراب میكند.

قاشق داغ.خیس.چرب رادر عسل نزنید.

درب ظرف عسل رامحكم ببندید.مخصوصا درزمستان..اگر عسل شكرك زد عسل را در ظرفی دربسته وسط

 قابلمه ای آبجوش بگذاریدآرام آرام بلورها آب شده وعسل مثل روز اولش خواهد شد..عسل شكرك زده باید

 ...

مثل كره باشدوزبری نداشته باشد

بهیچوجه مستقیم عسل رانجوشانید كلا خاصیتش رااز دست میدهد

البته بهترین راه تشخیص عسل دادن برای آزمایش در آزمایشگاه مخصوص است . 


رسول اکرم (ص) می فرماید:بهترین نو شیدنیها عسل است که به قلب نشاط می بخشد وسینه را گرم میسازدو به قوه حافظه کمک می کند.

ثابت شده است که عسل به علت داشتن گلوکز زیاد که سهل التجزیه و انرزی زاست تاثیر بسیار مهمی روی عضلات قلب در انواع مختلف بیماریهای قلبی دارد.از طرفی باعث تحریک و تقویت قلب و هم چنین باعث گشاد شدن رگها شده و جریان خون را در درونشریانهای انشعابی افزایش می دهد از طرف دیگر سبب بهبود وضع فشار مایعات بدن شده وفشار خون را تنظیم واز سکته قلبی جلوگیری می نماید.

 

بنا به گفته پرفسور گولومب اگر بیماران قلبی روزانه 50 ال 140 گرم عسل به مدت 2 ماه مصرف نمایند در انها بهبودی حاصل خواهد شد و ترکیبات خونشان به حالت عادی بازگشته ومقدار هموگلوبین خون افزایش می یابد و ضر بان قلب نیز متعادل می گردد..

 

شیمرت از عسل برای تقویت قلب پس از انجام یک عمل جراحی سخت نام بردهاست و ان را روی 26 بیمار مبتلا به دوپراترین(10 میلی گرم در روز )تزریق نموده و دگر گونی و بهبودی حالت کلی آنها بسیار خشنود کننده بوده است..

 

متس نیز 10 میلی گرم عسل را به مدت 12 روز طی اختلاف هر چهار روز یک بار همراه با Strophantine به بیماران قلبی تزریق نموده ونتایج سودمندی به دست آورده است.

این روش درمانی در مورد ضعف قلب ناشی از مسمومیت ونیز اثار پس از بیماریهای تیفوس و دیفاری به کار رفته و نتایج خوبی داشته است.

 

لونارد به بیماران قلبی که از بی خوابی رنج می برند یک لیوان شربت عسل ولرم(عسل محلول در اب)پیش از خوابیدن و شب هنگام توصیه می کند.

 






عطاری خراسانی

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • یازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


مشاهده صفحه جدید