مشاهده صفحه جدید

عطاری خراسانی

کیفیت اتفاقی نیست

درباره ما
یونس حیدری
12سابقه کار در عطاری و داروهای گیاهی و فروش اینترنتی
سابقه حضور در بیش از 100 نمایشگاه مواد غذایی در ایران

ادرس ایمیل :
attarikhorasani@gmail.com
کرج - 45 متری گلشهر - بهار شرقی - نرسیده به فضای سبز و کمیته امداد پلاک 90

تلفن(ساعت 10 تا 15) : 09357552205-09116703805 - 09129311509 - 34584608(کد کرج 026)

قبل از عمل به نسخه های گیاهی موجود در این وب با ما یا متخصص طب سنتی حتما مشورت نمایید.

دوستان با نظرات خود ما رو به ادامه کار دلگرم کنید . سوالات خود را در زمینه گیاهان دارویی از طریق ایمیل یا بخش نظرات و یا بخش ارتباط با ما در میان بگذارید .

نروید بر زمین هرگز گیاهی که ننوشت است بر برگش دوایی (نظامی)
موضوعات
جستجو در وبلاگ
نویسنده :یونس حیدری
تاریخ: چهارشنبه 23 دی 1394 12:04 ق.ظ

خواص جوانه ماش و روش آماده‌سازی جوانه ماش

 


جوانه ماش,خواص جوانه ماش و طرز تهیه جوانه ماش


جوانه‌ ماش ترد و خوشمزه بوده و طعم آن کمی شیرین است و هضم آن نسبت به ماش پخته شده راحت‌تر صورت می‌گیرد.


چینی‌ها و هندی‌ها از این جوانه در بسیاری از موارد آشپزی و نیز موارد درمانی استفاده می‌کنند. به عنوان نمونه برای مصارف درمانی در سم‌زدایی بدن و خاصیت ادرارآور بودن آن استفاده می‌کنند.


جوانه ماش سرشار از ویتامین c است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد. جوانه ماش انرژی‌زای واقعی بوده و مملو از مواد مغذی است.


جوانه‌های ماش برخلاف دیگر سبزی‌جات که هرچه بیشتر رسیده می‌شوند خواص تغذیه‌ای آن‌ها کاهش می‌یابد، ...

خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسند حفظ می‌کنند.


جوانه‌ها، غنی‌ترین منبع آمینواسیدها (برای پروتئین)، ویتامین‌ها و مواد معدنی محسوب شده و همچنین دارای فیبر خوبی نیز هستند. آن‌ها حاوی انواع ویتامین‌های (a, b, c, d, e, k)، اسید فولیک و نیز منبع عالی از آهن، پتاسیم، کلسیم،‌ فسفر، منیزیم و روی هستند.


خواص تغذیه‌ای جوانه‌ها نسبت به نوع جوانه متغیر است. جالب است بدانید جوانه ماش حاوی فیتوکمیکال‌های استروژن مانندی درون خود موسوم به ایزوفلاوون‌ها است که مصارف درمانی بسیاری دارند.



روش آماده‌سازی جوانه ماش
ماش‌ها را ابتدا خوب بشویید،سپس آن‌ها را درون آب خیس کرده و به مدت 12 ساعت در جای تاریک و خنک قرار دهید.


سپس آن‌ها را مجددا بشویید و به مدت 12 ساعت دیگر در جای تاریک و خنک قرار دهید.
جوانه‌های ماش پس از 12 ساعت دوم آماده می‌شوند.


دانه‌های ماش معمولا طی 24 ساعت جوانه می‌زنند و اگر می‌خواهید حداکثر استفاده را از آن‌ها ببرید بهتر است آن‌ها را به صورت خام مصرف کنید.


کانال عطاری خراسانی با بیش از 30 هزار عضو را در تلگرام دنبال کنید : 

@attarikhorasani

https://telegram.me/attarikhorasani





عطاری خراسانی

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • یازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


مشاهده صفحه جدید