تبلیغات
عطاری خراسانی - رب انار برای لاغر شدن مشاهده صفحه جدید
درباره ما
یونس حیدری
12سابقه کار در عطاری و داروهای گیاهی و فروش اینترنتی
سابقه حضور در بیش از 100 نمایشگاه مواد غذایی در ایران

ادرس ایمیل :
attarikhorasani@gmail.com
کرج - 45 متری گلشهر - بهار شرقی - نرسیده به فضای سبز و کمیته امداد پلاک 90

تلفن(ساعت 10 تا 15) : 09357552205-09116703805 - 09129311509 - 34584608(کد کرج 026)

قبل از عمل به نسخه های گیاهی موجود در این وب با ما یا متخصص طب سنتی حتما مشورت نمایید.

دوستان با نظرات خود ما رو به ادامه کار دلگرم کنید . سوالات خود را در زمینه گیاهان دارویی از طریق ایمیل یا بخش نظرات و یا بخش ارتباط با ما در میان بگذارید .

نروید بر زمین هرگز گیاهی که ننوشت است بر برگش دوایی (نظامی)
موضوعات
جستجو در وبلاگ
نویسنده :یونس حیدری
تاریخ: شنبه 24 مهر 1395 09:54 ق.ظ

در کل، انار سرشار از ترکیباتی به نام " پلی‌ فنول‌ " ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده و اجازه نمی ‌دهد صفحات چربی در عروق تولید شوند.

[categoriy],خواص رب انار ,خواص دارویی رب انار ,فواید رب انار

خواص سبزیجات,خواص رب انار ,خواص دارویی رب انار ,فواید رب انار ,خاصیت رب انار ,رب انار در طب سنتی ,فواید درمانی رب انار ,مضرات رب انار ,فوائد رب انار , رب انار ,طب سنتی ,خواص رب انار ,خواص رب انار جات

فراموش نکنید که انار، مواد مغذی بسیاری دارد؛ یعنی در هر 100 گرم از این میوه 240 میلی‌ گرم پتاسیم، 3 گرم فیبر، 13 میلی‌ گرم ویتامین ث، 80 درصد آب و 50 کیلوکالری انرژی یافت می ‌شود.

در ضمن، مقداری آهن دارد ولی به عنوان خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - آهن نمی ‌توان روی آن حساب کرد.

میزان قندش نیز به حدی است که باعث منع مصرف بیماران دیابت ی نمی ‌شود.

درباره پلی‌ فنول‌ ها باید بگوییم که آن ها ترکیباتی هستند که در اکثر میوه ‌ها و سبزی ‌ها به خصوص شا‌توت و انگور قرمز وجود دارند و البته در انار بیشتر به چشم می‌ خورند.

رب انار


در ضمن، اسید آلارژیک یکی از مهم ‌ترین ترکیباتی است که در میوه ‌های دیگر کمتر دیده شده اما ویژگی انار و رُب آن مربوط به وجود همین اسید است.

بعضی‌ ها نسبت به خوردن این میوه و رُب آن در طعم‌ های مختلف حساسیت نشان می‌ دهند ولی بهتر است بدانید که معده خود اسیدکلریدریک ترشح می‌ کند.

افراد معدودی هستند که با مصرف انار ترش یا رب انار ترش، معده‌ شان دچار مشکل می ‌شود زیرا ترشحات معده هر فرد نسبت به ترشی یک نوع عکس‌ العمل نشان می ‌دهد.

اسید معده فرآیند هضم غذا را به عهده دارد حال مصرف میوه‌ های ترش زمانی مانع هضم غذا می ‌شوند که فرد خود این علت را درک کند، یعنی مصرف رُب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذایقه و تحمل معده هر فرد می تواند پیامدهای مختلفی داشته باشد و این موضوع به خوب و یا بد بودن رُب انار بر نمی‌ گردد.

در حقیقت، انار خواص فراوانی داشته و طبیعتا رُب حاصل از آن نیز بدون فایده نخواهد بود. زیرا حدود 100 سال است که دنیا به خواص انار و مصارف درمانی آن پی برده است.

موضوع: مضرات لواشک در بارداری،
کلمات کلیدی : رب انار ،

عطاری خراسانی

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • یازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


مشاهده صفحه جدید